Notícies de la residència

Projecte Merlí

Projecte Merlí

La nostra Residència des del mes de gener de 2017 juntament amb el “Club Social caní la Rubina” de Castelló, vam engegar el “Projecte Merlí”.

2a sortida Garriguella

2a Sortida a Garriguella

El dijous 22 de març, un grup de deu persones que viuen a la residència, una voluntària i 2 dos responsables, van fer una visita guiada a la Cooperativa de Garriguella.

73è Homenatge a la Vellesa

Festa homenatge a la vellesa

El dilluns de Pasqua, 2 d’abril, un grup de 14 residents va assistir a la festa que anualment, se celebra per la gent gran, a Castelló d’Empúries.

 
Voluntariat Càritas

Voluntariat de Càritas a Toribi Duran

El 17 de juliol la residència va signar un conveni amb Càritas-Castelló. Aquesta entitat disposa d’un volum important de voluntariat, que fins ara no estava present en el sector de la 3a edat.

Millores espais comuns

Millores en els espais comuns

Des del mes de juliol s’han iniciat millores en els menjadors de la residència. Es va començar pel menjador de la planta baixa. El color el van triar els mateixos residents a les reunions d’ACP.

Exposició objectes antics

Exposició d’objectes antics

L’exposició estarà oberta a tothom qui vulgui visitar-la de l’1 al 5 d’octubre i es faran dues xerrades explicatives dels objectes mentre duri l’exposició.

 
74è Homenatge a la Vellesa

74è Homenatge a la vellesa

El dia 22 d’abril, els avis de la residència, juntament amb alguns familiars, van ser convidats al 74è Homenatge a la Vellesa que organitza l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

Visita al Parc d'Olors de l'Escala

Parc d'Olors

El dijous 23 de maig, es va organitzar una sortida al “Parc de les olors” de l’Escala. En aquest, es cultiven plantes aromàtiques i medicinals, tant autòctones com no.

Noves moreres

Inquilins nous a Can Toribi

Des d’aquest 7 de maig, tenim al nostre recinte 6 moreres més, que esperem que amb el nou sistema sostenible de rec per goteig ens facin passar bones estones sota les branques.

 
Tarda de Ball al Toribi Duran

Tarda de ball al Toribi Duran

El dissabte 25 de gener, a la tarda, es va organitzar tant per residents com per familiars, una activitat per gaudir del ball. Es va convidar al grup “SURTI COM SURTI”.